TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Zelf uw ziektekostenverzekering premie berekenen

U kunt uw ziektekostenverzekering berekenen om te bepalen wat u maandelijks of jaarlijks kwijt zal zijn aan de verzekering tegen uw ziektekosten. Het is bij veel mensen bekend dat de kosten van de zorg ieder jaar hoger worden, waardoor het verstandig is om daar tijdig wat aan te doen. Door een goede vergelijking van de kosten te maken kunt u er in ieder geval voor zorgen dat u zo voordelig mogelijk uit bent. U kunt de premie berekenen van uw ziektekosten verzekering door online aan de slag te gaan met een van de tools van de zorgverzekeraars.

Ziektekostenverzekering berekenen

U kunt de ziektekostenverzekering berekenen door aan te geven welk type verzekering u zoekt. Het gaat daarbij in ieder geval om het basispakket, aangezien dat in Nederland voor iedereen verplicht is. Daarnaast heeft u echter ook de mogelijkheid om voor een aanvullende verzekering te kiezen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de kosten van de tandarts binnen de verzekering te laten vallen, of de dekking ook in het buitenland te laten gelden. U kunt de ziektekostenverzekering berekenen om te bepalen welke gevolgen deze aanvullende dekkingen hebben voor de premie die u maandelijks gaat betalen. Voor buitenlandse dekking kunt u ook altijd een reisverzekering afsluiten.

Premie berekenen ziektekosten verzekering

U kunt de premie berekenen van uw ziektekosten verzekering om een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders waar u uit kunt kiezen. Door goed te kijken naar de premie die u bij de verschillende verzekeraars betaalt kunt u ervoor zorgen dat u deze minimaliseert, maar u aan de andere kant toch een goede dekking overhoudt. Op die manier kunt u gemakkelijk relatief veel geld besparen op de premie van uw zorgverzekering. U kunt de premie berekenen van uw ziektekosten verzekering door de online tools te gebruiken of de verzekeraars u een offerte toe te laten sturen, waardoor u het werk zelfs uit handen kunt geven. Een voorbeeld van verschillende verzekeraars zijn: Menzis en Unive.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn