TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Zelf de premie van je studentenverzekering berekenen

U kunt een studentenverzekering berekenen om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten. Aangezien een studentenverzekering gericht kan zijn op allerlei zaken die u kunt verzekeren kunt u er op die manier voor zorgen dat u ongeveer weet wat u aan premie zal gaan betalen. De studentenverzekering zorgt er in ieder geval voor dat u de mogelijkheid heeft om een relatief goedkope verzekering af te sluiten. Dat komt voort uit het feit dat studenten over het algemeen niet over erg veel geld beschikken, maar ze met het oog op de toekomst wel interessante klanten zijn voor de verzekeraars zoals studentenverzekering Unive en studentenverzekering OHRA.

Studentenverzekering vaak goedkoper

Een studentenverzekering is over het algemeen wat goedkoper dan een reguliere verzekering. Dat heeft te maken met een aantal verschillende factoren. Zo weet men van studenten bijvoorbeeld dat ze over het algemeen weinig kosten maken met betrekking tot de zorg. Daarnaast zijn de studenten vaak niet in staat om een dure verzekering af te sluiten en is het wat dat betreft slim om ze op een voordelige manier kennis te laten maken met een verzekeraar. U kunt een studentenverzekering premie berekenen en op die manier ontdekken dat men aan de hand van een lagere premie een interessante doelgroep binnen probeert te halen.

Studentenverzekering premie berekenen

U kunt een studentenverzekering premie berekenen door gebruik te maken van de verschillende online tools die daarvoor ontworpen zijn. Het is echter wel van belang om ervoor te zorgen dat u rekening houdt met het feit dat het gaat om een inschatting. Zo kan het uiteindelijk zo zijn dat de premie wat hoger of wat lager uit zal vallen, dan in uw eigen berekening. Desalniettemin kunt u de studentenverzekering premie berekenen om een idee te krijgen van de maandlasten die een bepaalde verzekering met zich mee zal brengen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn