TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Zelf uw  arbeidsongeschiktheidsverzekeringspremie berekenen

U kunt uw arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen om te bepalen wat het u kost om een verzekering af te sluiten tegen het risico dat u op een bepaald moment arbeidsongeschikt raakt. Het is iets waar u wellicht liever niet aan wilt denken, maar net als ieder ander dient u er wel rekening mee te houden. Dat heeft te maken met het feit dat iedereen te maken kan krijgen met een ziekte of een ongeval, waardoor het wellicht niet langer mogelijk is om te blijven werken. U kunt een arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen om te bepalen wat het kost om er in dat geval voor te zorgen dat u toch inkomen blijft behouden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen

U kunt een arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen door een aantal gegevens in te voeren, die u over het algemeen relatief gemakkelijk kunt achterhalen. Zo is het bijvoorbeeld van groot belang hoe oud u bent op het moment dat u de verzekering af wilt gaan sluiten. U kunt de arbeidsongeschiktheidsverzekering berekenen aan de hand van uw leeftijd vanwege het feit dat de verzekeraar op die manier een schatting kan maken van de kosten. Wanneer u op jongere leeftijd arbeidsongeschikt raakt zullen de kosten immers hoger liggen dan wanneer een verzekeraar pas op uw 60ste uit hoeft te keren. Een paar verzekeraars die een arbeidsongeschiktheidsvezekering aanbieding zijn:

Arbeidsongeschiktheidsverzekering premie berekenen

U kunt de arbeidsongeschiktheidsverzekering premie berekenen, om op die manier een heel aardig beeld te krijgen van de kosten die de verzekering met zich mee zal brengen. De kans is groot dat de berekende premie erg dicht in de buurt ligt bij het bedrag dat u uiteindelijk dient te betalen. U dient er aan de andere kant echter wel rekening mee te houden dat de uiteindelijke offerte iets af kan wijken van de berekening. U kunt de arbeidsongeschiktheidsverzekering  premie berekenen om een indicatie te krijgen van de kosten, maar u kunt er aan de andere kant geen rechten aan ontlenen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn