TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Tips om geld te besparen om je mobiele kosten

Veel consumenten vinden het de normaalste zaak van de wereld dat ze maandelijks bijna honderd euro per maand betalen voor de kosten voor hun mobiele telefoon. Toch hoeft het absoluut niet zo duur te zijn! Het loont om je even te verdiepen in je gebruik en de verschillende opties. Hoe je dit kunt doen, lees je in dit artikel!

Sim only abonnement

Zoals de meeste mensen doen, wordt er elke 2 jaar een nieuwe telefoon in combinatie met een abonnement uitgezocht. En hoe hoger de maandelijkse kosten, des te lager de eenmalige aanschaf van het toestel, waardoor een telefoon vaak ‘gratis’ bij het abonnement zit. Maar het is verre van gratis, sterker nog, in de meeste gevallen betaal je uiteindelijk veel meer door deze ‘gratis’ variant. Bij de duurste telefoons betaal je namelijk al snel tachtig euro per maand om niet bij te hoeven betalen voor het mobieltje. Hierdoor is het dus op korte termijn lekker dat je niet gelijk tientallen of honderden euro’s hoeft neer te leggen, op lange termijn ben je een dief van je eigen portemonnee.

Een optie om veel geld te besparen, is het afsluiten van een sim only abonnement. Bij een sim only abonnement betaal je enkel voor het abonnement en niet maandelijks voor de telefoon. Vaak is het zelf goedkoper om in één keer een nieuwe telefoon te kopen om vervolgens een 2-jarig sim only abonnement af te sluiten. Een sim only abonnement kan je daardoor maandelijks al een paar tientjes schelen.

Refurbished

Een andere manier om geld te besparen op je mobiele kosten, is door een refurbished telefoon aan te schaffen. Dit is een gebruikte telefoon die volledig is nagekeken. Daarnaast krijg je bij de aanschaf hiervan ook nog eens garantie op het toestel, waardoor een stuk risico wordt weggenomen.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn