TIP: Vraag meerdere gratis en vrijblijvende offertes aan en vergelijk het zelf!

Verzekeringen

NaamWaarom deze aanbieder?

OHRAOHRA - Verzekeringen en bankproducten. Direct geregeld. Nu berekenen
UnivéUnivé biedt alle verzekeringen aan. Altijd 14 dagen bedenktijd! Nu berekenen
HoyHoy.nlHoyHoy (voorheen Verzekeringssite.nl) is de Nederlandse onafhankelijke verzekeraar. Nu berekenen

Lenen

NaamWaarom deze aanbieder?
Nationale
Nederlanden
Het bekende Nationale Nederlanden is dé populaire nieuwkomer op de kredietmarkt. Ontdek het ook! Gratis offerte
Krediet
concurrent
Kredietconcurrent, voor écht goedkoop geld. Want te duur lenen kan overal. Gratis offerte

Hypotheken

NaamWaarom deze aanbieder?
FX.nlVergelijk actuele hypotheekrentes en vraag een offerte aan. Nu berekenen
Goedkope Hypotheek.nlVergelijkt meer dan 600 hypotheken! Nu berekenen
Hypotheken365Vaste lage prijs van € 999,- voor een compleet advies! Nu berekenen

Transparante hypotheekrente van OHRA

OHRA is een van de geldverstrekkers die heel transparant is met betrekking tot de hypotheekrente die ze rekenen wanneer u een hypotheek af wilt sluiten. Het grote voordeel hiervan is dat u de hypotheekrente van OHRA gemakkelijk kunt vergelijken met die van een aantal andere aanbieders. Op die manier komt u op een gemakkelijke manier tot een goede vergelijking en kiest u de geldverstrekker die u de beste aanbieding weet te doen. De OHRA hypotheekrente is in ieder geval erg scherp en is wat dat betreft zeker de moeite van het vergelijken waard.

OHRA hypotheekrente

De OHRA hypotheekrente is sterk afhankelijk van de looptijd die u kiest voor de hypotheek die u bij deze geldverstrekker af wilt sluiten. Zo kunt u aan de ene kant kiezen voor een hypotheek van dertig jaar waarbij u relatief veel rente betaalt, maar kunt u ook voor een meer risicovolle kortere looptijd kiezen. Daarnaast is de hypotheekrente van OHRA afhankelijk van het feit of u meer dan 90% of zelfs meer dan 125% van de waarde van de woning financiert. Hoe minder u financiert, des te minder rente u uiteindelijk zal betalen aangezien het risico voor de geldverstrekker dan kleiner.

Hypotheekrente OHRA bij verlengen

De hypotheekrente van OHRA valt gewoon op de website te vinden, waardoor deze geldverstrekker daar heel transparant in is en u gemakkelijk een vergelijking uit kunt voeren. De tarieven die men publiceert gelden voor een verlenging van de OHRA Voordeel Hypotheek, waardoor ook bestaande klanten gemakkelijk tot de kosten voor hun hypotheek kunnen komen. Er bestaat op die manier erg weinig onduidelijkheid over de OHRA hypotheekrente, waardoor u er zeker van bent dat u niet teveel betaalt. Daarnaast kan de informatie over de hypotheekrente van OHRA natuurlijk goed gebruikt worden om een vergelijking met de tarieven van andere aanbieders zoals de ING of OHRA uit te voeren.

Vond u dit artikel nuttig? Deel het direct met anderen!
E-mail Twitter Google NUjij Facebook Live LinkedIn